frugtsalat

frugtsalat

Jeg tror, Violas yndlingsdessert er frugtsalat med chokoladesauce. Måske det er fordi, hun faktisk selv kan lave denne her opskrift, og når hun virkelig har lyst til lidt sødt, så går hun i køkkenet og skærer frugt ud, laver sauce og anretter. Til os alle. For hun ved godt, at det ikke er god stil kun at lave til sig selv. Og når Viola anretter med sauce, så dynger hun den ud over alle frugterne, så de knapt nok anes. Det har jeg ikke gjort her, sådan rent fotografisk ville det ikke se så appetitligt ud, men altså, snyd ikke dig selv for at prøve det med at dække frugterne fuldstændigt. For den her sauce er god!

frugtsalat
frugtsalat
frugtsalat

Så mest skal du lave opskriften, fordi du trænger til at overdænge dine yndlingsfrugter med en lun, tyk, cremet chokoladesauce. For det er jo den, der gør salaten sjov, det er ikke sådan at komme udenom. Kører du Viola-tricket spiser du nok sauce med frugtsalat, men hvad gør det, når det meste af saucen er lavet på kokosmælk? I hvert fald får du stabiliseret dit blodsukker til frugterne, og det er altid godt for de følsomme af os. 

Hop over hos curra · me og få opskriften her.


Ida EgeComment